Waarom kies je voor Anke’s Beautysalon & laserstudio Skin X

Anke’s Beautysalon is een professioneel huidverzorgingsinstituut in St. Michielsgestel (dichtbij ’s-Hertogenbosch) sinds 1995.

Over Anke

Allereerst zal ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Anke Scheepens en heb reeds 20 jaar mijn eigen salon. Ik heb een enorme passie voor mijn vak. Om de beste kwaliteit te bieden ben ik aangesloten bij de ANBOS. Hier heb ik tevens diverse specialisaties behaald. Door continue scholing blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vak. Daarnaast heb ik een vergunning van de GGD om veilig en hygiënisch permanente make-up te kunnen zetten.

De wens van de klant zet ik altijd centraal. Ik bied dan ook altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Het aanbod van behandelingen waarvoor je bij Anke’s Beautysalon terecht kunt is zeer breed. Of het nu gaat om huidverjonging/huidverbetering, permanente make-up, IPL- en Laser behandelingen voor het verwijderen van overmatige beharing (gelaat en lichaam), tatoeages of pigmentvlekken verwijderen de klant en zijn of haar wens staat altijd centraal. Vraag daarbij is altijd van mijn kant: Wat is uw doel en wat kan ik daarin bijdragen? Het is dus maatwerk. Als je het hebt over huidverzorging dan gaat het niet alleen om de buitenkant. Ook je lichamelijke gesteldheid speelt een rol. Daarop kunnen bv. voedingssupplementen een positieve rol hebben. Ook je mentale conditie speelt een rol. Hoe sta je in het leven en mogelijk is een goede peptalk erbij ook heel verhelderend.

Dus aarzel niet en bel 073-5514536 of mail info@ankesbeautysalon.nl altijd voor een GRATIS en kosteloos intake gesprek. Dan kan ik de mogelijkheden op een rijtje zetten samen met u.

HOPELIJK HEEFT U VEEL KIJKPLEZIER OP DE SITE EN WENS IK U TEVENS EEN FIJNE DAG OF AVOND!